Timmermans Hoveniers is in April 2010 opgericht door Ties Timmermans. Een jonge, creatieve ondernemer die na enkele ervaring elders een eigen onderneming startte. Energiek, creatief, betrouwbaar, meedenkend en eigentijds, dat zijn de kenmerken die passen bij Timmermans Hoveniers!

Waarom kiezen voor Timmermans Hoveniers?

Uw tuin: een plek om tot uzelf te komen en met uw familie te genieten. Weg van het gejaag van het heden en genieten van de rust. Dat wil toch iedereen? Timmermans Hoveniers luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een tuinontwerp om zo uw droomtuin werkelijkheid te maken. Wij zijn een energiek, meedenkend en eigentijds hoveniersbedrijf dat u graag van dienst is bij het vervullen van uw tuinwensen. Wij staan garant voor de volledige zorg van uw tuin. Van het ontwerpen en het aanleggen tot het onderhouden van uw tuin. Ons doel is dat u met veel plezier van uw tuin kunt genieten.
Van droom tot tuin
Aandacht voor detail
Vakbekwaam en ervaren
Oor voor onze klanten

U kiest niet alleen voor ons, u krijgt meer met TuinKeur

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Wij zijn TuinKeur-gecertificeerd, uitgebreid gecheckt en we worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt. De 5 zekerheden van TuinKeur zijn professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Lees meer over TuinKeur…
TuinKeur